top article

Συνεργάστηκε η Αναστασία Δ. Κόκκαλη, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, B.Sc (Hons), S.R.D., μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων, μέλος British Dietetic Association.

Όλοι τρώνε ένα γιαούρτι στη διάρκεια της δίαιτάς τους, γιατί έχει λίγες θερμίδες και χορταίνει. Υπάρχουν πολλά είδη γιαουρτιού: στραγγιστό, αγελαδινό, πρόβειο, με φρούτα και ξηρούς καρπούς, επιδόρπια γιαουρτιού, για μωρά και νήπια. Τελικά, το γιαούρτι παχαίνει και ποιο είδος πρέπει να επιλέξεις τελικά;

"Ζωντανές" καλλιέργειες

Το γιαούρτι παράγεται με την προσθήκη καλλιεργειών ωφέλιμων βακτηρίων στο γάλα και αποτελεί μία από τις βασικές τροφές του δυτικού πολιτισμού για περισσότερα από 2.000 χρόνια. Πρόκειται για τα πιο θρεπτικά προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στην αγορά.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Ιούλιος 2018

>