Με τρεις θεραπείες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου και θα φρεσκάρουν την όψη σου.

IONTO-COMED

Πρόκειται για έναν βαθύ καθαρισμό του προσώπου με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος και μίας εξειδικευμένης σειράς προϊόντων της Dermalogica, που δίνουν τη δυνατότητα της απόλυτης εξατομίκευσης της θεραπείας. Ο καθαρισμός ξεκινά με γαλάκτωμα και λοσιόν για την απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ και συνεχίζεται με πίλινγκ για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με σκοπό την ευκολότερη εξαγωγή του σμήγματος και την καλύτερη διείσδυση των προϊόντων μετέπειτα. Εν συνεχεία, πραγματοποιείται η διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις και πάντα με τη βοήθεια του ατμού από το ειδικό μηχάνημα, ενώ χάρη στα υψίσυχνα ρεύματα, που εκπέμπει το μηχάνημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του καθαρισμού, προσφέρεται αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο. Τέλος, εφαρμόζεται μάσκα προσώπου κατάλληλη για τον κάθε τύπο δέρματος, καθώς και επουλωτική, αντισηπτική ή καταπραϋντική κρέμα. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος, η αισθητικός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων περισσότερες μάσκες ή καταπραϋντικά serums που να ταιριάζουν και να ικανοποιούν εξατομικευμένα τις ανάγκες του δέρματός σου. Ο καθαρισμός προσώπου συνιστάται να πραγματοποιείται συχνά σε περιπτώσεις που υπάρχουν φαγέσωρες (μαύρα στίγματα, καθώς και εγκλωβισμένο σμήγμα), διαφορετικά τραυματίζονται οι πόροι του δέρματος. Σε δέρματα με τάση λιπαρότητας χρήσιμα είναι τα peelings ως συμπληρωματική περιποίηση. Επίσης, ο βαθύς καθαρισμός μπορεί να γίνει συνδυαστικά με μία θεραπεία ενυδάτωσης για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Διάρκεια και αριθμός συνεδριών:

Η πλήρης διαδικασία καθαρισμού προσώπου με το IONTO-COMED διαρκεί περίπου 2 ώρες και συνίσταται να πραγματοποιείται κάθε φορά που το δέρμα το έχει ανάγκη, όταν δηλαδή παρουσιάζει έντονα μαύρα στίγματα και σμήγμα σε μικρές κύστες.

Ενδεικτικό Κόστος:100€ ανά συνεδρία

Μετά τη συνεδρία:

Μετά από κάθε καθαρισμό μπορεί να παρατηρήσεις μία υπεραιμία στο πρόσωπό σου, η οποία όμως θα υποχωρήσει μέσα στην ημέρα. Επίσης, δεν πρέπει να βαφτείς για 24-48 ώρες, ούτε να εκτεθείς σε ηλιακή, ή και όποια άλλη (πχ. laser), ακτινοβολία. Δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιήσεις προϊόντα με οξέα φρούτων και καλό θα ήταν να αποφύγεις την άσκηση για 24 περίπου ώρες, ώστε να μην ιδρώσεις και ερεθίσεις το δέρμα. Τέλος, για να διατηρήσεις πιο πολύ το αποτέλεσμα πρέπει να ξεβάφεσαι ενδελεχώς, να χρησιμοποιείς καθημερινά αντηλιακή και ενυδατική κρέμα και να εφαρμόζεις ήπιο πίλινγκ και καθαριστική μάσκα μία φορά την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου.

Αντενδείξεις:

Πέραν του να μην υπάρχει κάποια φλεγμονή στο δέρμα, δεν αναφέρονται αντενδείξεις.

 

My Cells

Πρόκειται για αυτόλογη μεσοθεραπεία, η οποία διαθέτει πολλαπλή δράση ως προς την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου και εφαρμόζεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, την εξομάλυνση των ρυτίδων, τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς και για άλλα αισθητικά προβλήματα, όπως ουλές, αλωπεκία και τριχόπτωση. Σε αντίθεση με την ετερόλογη μεσοθεραπεία κατά την οποία εμφυτεύονται ενδοδερμικά ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, η επαναστατική αυτή μέθοδος της αυτόλογης μεσοθεραπείας αξιοποιεί το ίδιο μας το πλάσμα με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση, πολλαπλασιάζοντας τους ινοβλάστες, και συντελούν στη διέγερση του κολλαγόνου. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες προέρχονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια P.R.P. (platelet rich plasma), που ουσιαστικά είναι ένα υπο-προϊόν του αίματός μας. Ο γιατρός αρχικά πραγματοποιεί αιμοληψία των 10ml από μία περιφερική φλέβα και στη συνέχεια τοποθετεί το φιαλίδιο σε ειδικό μηχάνημα φυγοκέντρισης με σκοπό το διαχωρισμό του πλάσματος, συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων, από τα λοιπά στοιχεία του αίματος και με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας εγχύει το P.R.P. στην υπό θεραπεία περιοχή.

Διάρκεια και αριθμός συνεδριών:

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 45 λεπτά και γενικά απαιτούνται 2-3 συνεδρίες, εκ των οποίων οι 2 πραγματοποιούνται σε διάστημα 1 μηνός και η τρίτη μετά από 1 χρόνο.

Ενδεικτικό Κόστος:Περίπου 900€ ανά συνεδρία.

Μετά τη συνεδρία:

Αν μετά τη συνεδρία εμφανιστεί ελαφρό οίδημα ή κάποιες εκχυμώσεις, θα υποχωρήσουν σε 2-3 ημέρες. Περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων ή μολύνσεων δεν υπάρχει, καθώς χρησιμοποιείται το ίδιο σου το αίμα. Δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι ιδιαίτερα μετά τη συνεδρία, απλά θα πρέπει να ακολουθείς τις βασικές συνθήκες υγιεινής.

Αντενδείξεις:

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα με το αίμα τους, που πάσχουν από χρόνια νόσο του ήπατος HIV, σε εγκύους, καθώς και σε όσους ακολουθούν αντιπηκτική αγωγή.

 

Endermolift

Πρόκειται για την εξέλιξη της τεχνικής της θεραπείας Endermologie και αποτελεί μοναδική τεχνική αντιγήρανσης, που αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια του χρόνου. Το Endermolift πραγματοποιεί μηχανική διέγερση του κολλαγόνου 100% με φυσικό τρόπο. Αφού γίνει αξιολόγηση της επιδερμίδας και του προσώπου σου, ο γιατρός θα επιλέξει και θα σου προτείνει μέσα από μία μεγάλη και ευέλικτη γκάμα επιλογών, το εξατομικευμένο πρόγραμμα που καλύπτει αποκλειστικά τις δικές σου ανάγκες. Οι ρυτίδες καταπολεμούνται χάρη σε εξειδικευμένες κεφαλές, εξοπλισμένες με πτερύγια, που προσφέρουν ειδικό μηχανικό μασάζ και κινητοποιούν το πρόσωπο σε διάφορες ταχύτητες.

Διάρκεια και αριθμός συνεδριών:

Ανάλογα με το πρόγραμμα, η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει 15-40 λεπτά, ενώ συνήθως πραγματοποιούνται 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα για ένα διάστημα 2 μηνών περίπου.

Ενδεικτικό Κόστος: 80€ ανά συνεδρία

Μετά τη συνεδρία:

Μετά τη συνεδρία θα νιώθεις ένα μούδιασμα για περίπου 1 ώρα. Κατά τα άλλα η θεραπεία είναι ασφαλής, δεν τραυματίζει τους ιστούς του δέρματος και είναι ιδανική για μέτρια χαλάρωση. Μετά μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στο πρόγραμμά σου.

Αντενδείξεις:

Δεν αναφέρεται κάποια αντένδειξη, ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι να μην γίνεται λήψη ασπιρίνης, όσο καιρό διαρκούν οι συνεδρίες με το Endermolift στο πρόσωπο.

 

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Απόστολο Γαϊτάνη, Πλαστικό Χειρουργό, MD CCST ( www.agaitanis.gr ).

Ιούλιος 2018

>