top article

O αναγνωρισμένος bartender και δημιουργός του Bitterbooze Ιωάννης Κοροβέσης αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός νέου ολοκληρωμένου bar concept, στο νέο εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Ψυχικό. Γνωρίζοντας τη δουλειά του Ιωάννη Κοροβέση και τον πανέμορφο χώρο του νέου εστιατορίου της Φάρμας Μπράλου, executive chef του οποίου θυμίζουμε είναι ο εξαιρετικός Γιάννης Λίοκας (βλ. εδώ για το σχετικό blog), είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

#Tidbits *: Νέα Συνεργασία

Πρόκειται για την συνολική αναβάθμιση του beverage programme του εστιατορίου, που περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό της λίστας των ποτών, τη δημιουργία μιας στιβαρής λίστας από κλασικά cocktails, διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις, όπως tasting, pairings, κλπ, αλλά και μια νέα λίστα από τυριά και αλλαντικά που θα σερβίρονται από τον ίδιο μέσα από το μπαρ.

farma bralou

Ο Ιωάννης  Κοροβέσης θα βρίσκεται πίσω από την μεγάλη μπάρα του εστιατορίου δημιουργώντας εξαιρετικά cocktails και επιλέγοντας ποτά που ταιριάζουν με το φαγητό και την διάθεση των καλεσμένων. Η λίστα με τα premium ποτά ενισχύεται σημαντικά με whiskies και αποστάγματα που ταιριάζουν με την κάρτα του φαγητού του εστιατορίου. Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Νέο Ψυχικό ακολουθεί την φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου της στο Κολωνάκι, που υπακούει στο motto "From Farm to Table”.

Info
Κηφισίας 310, Νέο Ψυχικό
Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο 17:00 – 23:00
Κυριακή: 13:00 – 19:00 
Δευτέρα: Κλειστά 
Κρατήσεις:   21 0671 4400
Web: https://www.farmabralou.gr/


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

>