Διαβάζονται χαλαρά στην ξαπλώστρα, στο μπαρ, στο νησί, στο all inclusive και εφαρμόζονται ακόμα και στο χωριό των γονιών σου. Δε χρειάζεται να ανησυχείς, αυτός ο Αύγουστος θα κρατήσει περισσότερο από όλους τους προηγούμενους, άρα χρόνο θα ’χεις αρκετό. Είναι που όλο σου το είναι απορρίπτει τον ερχομό ενός φθινοπώρου που όλοι, μα όλοι θα θυμόμαστε για πάντα. Είναι μάλλον που τελικά όλα τα κλισέ πρέπει να βγουν αληθινά πριν καβατζώσουμε τη διαφορετική εκδοχή του μέλλοντος. Κι έτσι, πριν βρεθείς να σπας αβγά θες δε θες Σεπτέμβρη μήνα, relax and enjoy. Αυτό που έχεις τη στιγμή που το έχεις...


«Με εξοργίζει η αγένεια που συχνά χαρακτηρίζεται ειλικρίνεια. Η τσιγκουνιά που χαρακτηρίζεται ωριμότητα. Η ημιμάθεια όταν κοστολογείται σαν γνώση σε ανθρώπους που δεν μπορούν να τη διακρίνουν».
– Ευθύμης Φιλίππου

«Μην ανησυχείς για την τελειότητα. Δε θα την κατακτήσεις ποτέ».
– Σαλβαδόρ Νταλί

«Αν σκοπεύεις να προσπαθήσεις, πήγαινε μέχρι το τέρμα. Αλλιώς, μην ξεκινήσεις καν. Δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα σαν κι αυτό. Θα είσαι μόνος με τους θεούς και οι νύχτες σου θα παίρνουν φωτιά. Θα ζήσεις τη ζωή σαν ένα τέλειο γέλιο. Είναι η μόνη καλή μάχη που μπορείς να δώσεις».
– Χένρι Τσαρλς Μπουκόφσκι

«Δώσε στον εαυτό σου ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη που καταφέρνεις να ζεις μια φυσιολογική ζωή μέσα σε τόσο υπερβολικά αντίξοες συνθήκες».
– Μάικλ Μπένετ

«Βρες αυτό που αγαπάς και άσ’ το να σε σκοτώσει».
– Χένρι Τσαρλς Μπουκόφσκι

«Είναι τελικά πολύ σημαντικό να μπορείς να γελάς με το ότι η ζωή είναι σκατά».
– Μάικλ ΜπένετΣχετικά άρθρα:
The Editor's Blog

Ιούλιος 2018

>