Comfort zone
Η δολοφονία του George Floyd πυροδότησε έντονες διαμαρτυρίες για τις φυλετικές διακρίσεις, την αστυνομική καταστολή και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και μπορεί το τέλος του ρατσισμού να μη δοθεί από τη μία μέρα στην άλλη, όμως κάθε μικρό βήμα μετράει.
Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να καεί η Μινεσότα για να ευαισθητοποιηθούμε γύρω από τη σημασία του #blacklivesmatters και της άνισης μεταχείρισης των ανθρώπων. Ο ρατσισμός είναι δίπλα μας και οτιδήποτε λέμε και κάνουμε (και οτιδήποτε δεν λέμε και δεν κάνουμε) μετράει. Καμία πράξη δεν είναι μικρή ή αμελητέα.

Η Eri Bakes Vegan ψήνει μπισκότα για καλό σκοπό και μας καλεί να στηρίξουμε το κίνημα #blacklivesmatters με το Chocolate Cookies Donation. Μπορείς να παραγγείλεις (στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα στο FB Eri Bakes Vegan) το δικό σου πακέτο με 5 μπισκότα για 5€ (ή και περισσότερα από ένα). Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο @blackvisionscollective. Η παράδοση θα γίνει την Τρίτη 9/6 στο The Handlebar (Μελανθίου 8, Αθήνα).