top article

Αν για κάτι πρέπει να ευχαριστούμε γαστριμαργικά τους Αμερικανούς δεν είναι το χάμπουργκερ, αλλά επειδή ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη στο BBQ. Ο κάθε λαός από αυτούς που συνθέτουν τον πληθυσμό των ΗΠΑ, πρόσθεσε και τη δική του πινελιά, τόσο στα είδη κρέατος που ψήνονται, όσο και στα αρωματικά και τα μίγματα μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται.

Σας παρουσιάζουμε τρεις κορυφαίες συνταγές από τον αμερικανικό νότο, που όσο να 'ναι χρειάζονται μια μικρή εμπειρία εάν αποφασίσετε να τις αποτολμήσετε. Ο κοινός τόπος τους είναι η σπιτική επάλειψη που απαιτούν και οι τρεις (αλλά και οτιδήποτε άλλο ψήνεται στο BBQ, εκτός από τα ψάρια και τα λαχανικά.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.com

Ιούλιος 2018

>