Η Μadonna και ο εδώ και ένα μήνα φίλος της, Μπραίμ Ζαιμπάτ, έχουν πολλά κοινά. Εκείνη ήθελε να γίνει χορεύτρια, εκείνος είναι χορευτής. Οι κακές γλώσσες λένε ότι έχουν και την ίδια ηλικία: 24.
«Η Μαντόνα είναι απλώς μια γυναίκα». Τάδε έφη το νέο πουλέν της μεγαλοσχήμονος τραγουδίστριας της ποπ, Γάλλος χορευτής Μπραΐμ Ζαϊμπάτ με τον οποίο η διάσημη κυρία κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα. Ο ίδιος παραδέχεται πως παρά το όνομα της δεν προσπάθησε ούτε μια στιγμή από την αρχή της γνωριμίας τους να δείξει ότι είναι “κάποια” και πως η συνάντηση τους ήταν απολύτως φυσιολογική. Η γνωριμία τους έγινε κατά τη διάρκεια της νέας καμπάνιας ρούχων της Μαντόνα, ready-to-wear, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Μπραΐμ έκανε ένα χορευτικό πάνω στο τραγούδι της ‘Material Girl’ και έπειτα στα backstage η διάσημη cougar έκανε την κίνηση της προς το επίδοξο θήραμα της. 52 η Μαντόνα, 24 ο Μπραΐμ (και 8 χρόνια μεγαλύτερη από την μητέρα του επίσης!).
Καμπαλίστρια αυτή, Μουσουλμάνος αυτός. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι μιλάει αγγλικά όπως ακριβώς μιλάει η Μadge τα γαλλικά (γρι δηλαδή) αναρωτιόμαστε πόσο θα κρατήσει μια τέτοια σχέση; Ο νεαρός χορευτής δεν δηλώνει ιδιαίτερα fan της βασίλισσας της ποπ: “Δεν είναι η μουσική που θα είχα στο iPod μου αλλά εννοείται πως γνωρίζω όλα της τα τραγούδια. Ειδικότερα στα τελευταία της άλμπουμ έχει βάλει πολλά Breakdance και hip-hop στοιχεία που μου αρέσουν και είναι είναι επίσης πολύ παθιασμένη με τον χορό. Το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει χορεύτρια. Και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μας κοινά.” Αν σκεφτούμε πως το προηγούμενο της toy-boy ο Χεσούς Λουζ έγινε εν μια νυκτί διάσημος φωτογραφίζομενος πλέον για τους Dolce and Gabbana ενώ κερδίζει πια 20.000 δολάρια την βραδιά για κάθε dj set που κάνει, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν σε μερικά χρόνια δούμε τον νέο της έρωτα σε sold out εμφανίσεις στο Ηρώδειο! Το άγγιγμα της Madge είναι χρυσό.
Ηλίας Παυλόπουλος

Ιούλιος 2018

>